10 Oktober

Reflex as a Service: niet een systeem, maar de antwoorden

Reflex as a service

We horen vaak: "Reflex is een krachtig platform voor kwaliteitsmonitoring, maar we missen de kennis en ervaring om het beste er uit te kunnen halen". Daarom leveren we nu Reflex, maar dan als een service. 'Reflex as a service' is een service op maat om antwoord te krijgen op de vragen waar u nĂș mee zit. We leveren hiermee geen systeem of dashboard waarmee u zelf analyses moet uitvoeren, maar leveren u de antwoorden. Voordeel: u hoeft geen tijd te besteden aan het draaien van queries, uitvoeren van analyses of maken van rapportages: dat doen wij voor u. Onze experts bieden u het inzicht waar u op dit moment behoefte aan heeft. Kijk verder.

8 Augustus

Dossieronderzoek en triggertool ingebouwd in Reflex

Het was al mogelijk om te zoeken naar specifieke opnamen die aanleiding geven tot nader onderzoek. We hebben in Reflex nu een instrument ingebouwd om dossieronderzoek mee uit te kunnen voeren. Vanuit Reflex kan een opname worden geselecteerd en kan direct worden aangemerkt voor dossieronderzoek. Er worden een aantal algemene vragen ingevuld, daarna kan een verpleegkundige de triggerlijst invullen. Indien er aanleiding toe is wordt een arts toegewezen om het dossier te beoordelen.

28 Maart

De Praktijk Index lanceert haar nieuwe platform voor uitkomstmonitoring

De Praktijk Index heeft al sinds 2005 ervaring met het meten, analyseren en presenteren van uitkomsten in de zorg. De afgelopen jaren hebben we dit gedaan in samenwerking met Dr Foster uit London. Met hun systeem RTM konden we inzicht geven in de uitkomsten van zorg. Nu hebben we een hele nieuw modern platform ontwikkeld waarmee ziekenhuizen snel inzicht kunnen krijgen in hun uitkomsten Sterfte, Lange verpleegduur en Heropnames. We maken gebruik van bestaande data, er is dus geen extra registratielast. Maandelijks kunnen de ziekenhuizen hun cijfers aanleveren. Die kunnen ze direct terugzien en analyseren met Reflex. Zo krijgt u snel inzicht in hoe het er voor staat in uw ziekenhuis.

Neem contact op voor een demo of offerte Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een demo. We komen graag bij u langs om Reflex te laten zien. Dan kunnen we de nodige uitleg geven en uw vragen beantwoorden.